Nu kan du prenumerera på en Volvo utan bindningstid
Publicerat av Sladdaren den Maj 25 2021 16:39:57
Har du funderat över att köpa dig en bil? Kanske närmare bestämt en Volvo? Då har vi glädjande nyheter att komma med! Volvo har nämligen lanserat en tjänst – Care by Volvo –som erbjuder dig att skaffa en Volvo genom att prenumerera på ett bilabonnemang. Detta bilabonnemang fungerar alltså likt ett mobilabonnemang, eller ett abonnemang för en streamingtjänst, bara med skillnaden att det gäller för Volvos bilar. Detta är riktigt smart då det möjliggör för dig att få tillgång till en bil utan att du behöver köpa eller leasa den. Istället kan du prenumerera på ett abonnemang, det dessutom utan bindningstid, enligt det som passar dig.
Vill du veta mer om Volvo och deras prenumerationstjänst för bilar kan du fortsätta läsa nedan!
Utökad nyhet
Nu kan du prenumerera på en Volvo utan bindningstidHar du funderat över att köpa dig en bil? Kanske närmare bestämt en Volvo? Då har vi glädjande nyheter att komma med! Volvo har nämligen lanserat en tjänst – Care by Volvo – som erbjuder dig att skaffa en Volvo genom att prenumerera på ett bilabonnemang. Detta bilabonnemang fungerar alltså likt ett mobilabonnemang, eller ett abonnemang för en streamingtjänst, bara med skillnaden att det gäller för Volvos bilar. Detta är riktigt smart då det möjliggör för dig att få tillgång till en bil utan att du behöver köpa eller leasa den. Istället kan du prenumerera på ett abonnemang, det dessutom utan bindningstid, enligt det som passar dig. Vill du veta mer om Volvo och deras prenumerationstjänst för bilar kan du fortsätta läsa nedan!

Vad innebär en prenumeration hos Volvo?
Detta kan för många låta för bra för att vara sant. Däremot är det ett faktum att denna tjänst existerar, och att det hela är sant. Om du känner att en Volvo-bil skulle vara ett bra alternativ av bil för dig så kan det absolut vara passande att testa på denna tjänst. Det framförallt om du inte känner att det är aktuellt att köpa eller leasa en bil på annat sätt.

Med Volvos prenumerationstjänst erbjuds du som sagt att via Care by Volvo få tillgång till en helt egen bil. Detta då genom att du prenumererar på ett skräddarsytt abonnemang i utbyte mot att du betalar en viss (fast) månadskostnad. Då kan du köra den bil du vill, men slipper samtidigt långa bindningstider, oväntade kostnader och stora investeringssummor.

Vad ingår i prenumerationen?
Bestämmer du dig för att prenumerera på detta bilabonnemang ingår det mesta du kan behöva i den fasta månadskostnaden du betalar. Detta är många gånger ett mycket bättre avtal än om du jämför med andra vanliga leasingavtal eller köpekontrakt som erbjuds hos olika bilhandlare och jämförelsesidor.

I en Volvoprenumeration ingår nämligen allt från service, underhåll, garanti, reparationer och helförsäkring, till 3 månaders uppsägningstid, en provperiod på 30 dagar, hjulbyte och däckhotell. Du får helt enkelt ett heltäckande paket i det abonnemang du tecknar. Prenumerationen sker online och ger dig direkt tillgång till all information du kan behöva.

Flexibelt sätt att köra Volvo
Precis som Volvo själva uttrycker det så är detta ett bilabonnemang som erbjuder de som önskar att köra Volvo på ett mycket flexibelt sätt. Beroende på vilken prenumeration du väljer och hur du lägger upp abonnemanget kan du ha möjligheten att byta bil när du vill, samt avsluta tjänsten efter bara ett par månader. Kontraktet är flexibelt och tryggt.

Du kan med andra ord prenumerera på en bil utan en fast bindningstid. Detta är något som verkligen kan underlätta och skapa väldigt mycket mer generösa valmöjligheter för många. Oavsett om du vill skräddarsy din Volvo-bil eller om du väljer ett redan färdigt paket behöver du endast bry dig om din fasta månadskostnad. Resten sköter Volvo.

Hur prenumerera på Care by Volvo?
Känns denna prenumerationstjänst på bil som ett bra alternativ för dig? Då kan det helt enkelt vara dags att testa det. Att prenumerera på ett bilabonnemang hos Volvo är varken krångligt, krävande eller osäkert. Istället är det enkelt, smidigt och tryggt. För att prenumerera på Care by Volvo gör du följande:

1. Besök Volvos hemsida (Volvocars.se) och ta dig in på deras sida för bilabonnemang Care by Volvo.

2. Välj Prenumerera och bläddra sen bland de olika bilmodellerna och paketen som finns att tillgå.

3. Anpassa den bil du önskar prenumerera på enligt egna preferenser och det som passar din livsstil.

4. Starta sen abonnemanget genom att fylla i dina uppgifter och genomföra förskottsbetalningen.

5. Se över när och var du kan hämta din bil (har du designat en bil kan du behöva vänta ett par månader).

6. När din bil är redo kan du hämta den. Sen har du som en helt egen Volvo att köra runt i så länge du önskar, eller enligt kontraktet för ditt abonnemang!