Ny funktion på forumet - Senaste Blogg kommentarerna
Publicerat av Sladdaren den Januari 07 2024 14:10:07
På den vänstra sidan hittar du Senaste kommentarerna. Där kan du enkelt gå in och se dem allra senaste inläggen/kommentarerna för Nyheter, Manualer / Guider, Betygsätt Volvon, Downloads och Bloggen. Nu visas denna funktion även för alla besökare på forumet. Den nya funktionen som vi inte haft tidigare är att man lätt kan se dem senaste kommentarerna på sin Blogg.
Vill du läsa mer om hur man startar en egen Blogg här på Volvosweden så klickar ni på LÄS MER här nedan.
Varmt välkommen till forumet här på Volvosweden.
Utökad nyhet
Har du lust att skriva om annat än bara Volvo så finns det en Blogg sektion här på forumet. Alla inloggade användare på Volvosweden kan lätt starta sin egna Blogg. I denna blogg sektion har du möjligheter att skriva om vad som helst som inte passar in i dem övriga kategorierna i forumet. I bloggen kan du posta bilder, länkar, videoklipp från Youtube med mera, precis som du gör i övriga forumet. Det som är lite skillnad på i bloggen är att du själv kan skriva och berätta om precis vad du vill.

Som exempel kan vi ta min egna Blogg där jag skriver om allt som annars egentligen inte passar in i det övriga forums biblioteket. Du kan själv gå in och kolla på denna Blogg via denna länk Besök min Blogg här, kommentera gärna nått inlägg om du vill.

För att starta din egna Blogg ! så besöker du denna länk. Det är enkelt och du kan inom bara några sekunder vara igång med din egna Blogg. Alla blogg inlägg kommer att visas under din profil här på forumet. Har du frågor kan du enkelt ställa dessa här Kontakta en S.admin

Vill du se bilder och mer info om funktionen Senaste kommentarerna hittar du det på denna länk Vill du se bilder och mer info om funktionen Senaste kommentarerna hittar du det på denna länk http://www.volvosweden.se/forum/viewthread.php?thread_id=765&pid=10252#post_10252