Starta en projekt tråd här på forumet
Publicerat av Sladdaren den Januari 02 2023 17:30:31
Har du Volvo som du vet kommer vara i din ägo ett tag framöver? Kanske har du din Volvo som en bruksbil eller som en sommarbil, vinterbil eller så är det din ögonsten och tänkt visa upp och ställa ut den. Vilket som, så måste din Volvo underhållas och repareras för att kunna fungera optimalt. Att lämna in sin Volvo på verkstad kostar en slant som enkelt kan göra en bilägare fattig en längre tid. Vi här på sidan Volvosweden är vi alla bilägare och bilentusiaster som mer än gärna vill få inspiration och reparations tips för att göra biläggandet lite billigare. Skriv och visa bilder på hur du gör för att underhålla och renovera din bil i en projekt tråd. Börja du också idag att lägga upp dit bil projek här i forumet. Mer information hur du startar en projekt tråd hittar du om du klickar på LÄS MER nedan.
Varmt Välkommen till Volvosweden.se - Forumet för alla oss som kör Volvo år 2023
Utökad nyhet

Vad är Volvosweden.se - Forum för oss som kör Volvo?


Här på Volvosweden.se är vi alla bilentusiaster eller närmare bestämt Volvo entusiaster. Vi som är ägare till en ny eller äldre Volvo vill gärna underhålla och behålla skicket på vår Volvo. Helst vill vi göra reparationer och underhåll själva för att dels spara en slant men också veta att det som ska göras har gjorts ordentligt. Vi har här på forumet under mer än 20 år samlat på oss olika gör-det-själv guider och underhålls guider för att du ska lyckas med att behålla skicket på din Volvo. Det finns över 500 guider och manualer på sidan till både äldre och nyare Volvo modeller.För tillfället är vi 6000 registrerade användare på Volvosweden.se och även på senare tid har många uppskattat forumet på Youtube. Dem guider och underhålls manualer som finns att tillgå är självklart gratis och ni användare eller besökare som fått hjälp av någon guide brukar som tacksamhet skriva en snäll kommentar som vi blir super glada för. Men vi blir också tacksamma för att ni ger kritik för att hjälpa till att finslipa den informationen som finns.

Gör det själv guiderna blir bara fler här på sidan och nyligen fick vi skaffa ett större utrymme för att få plats med framtida guider och manualer. Det finns även möjlighet för er användare att sponsra forumet med guider och manualer. Om du har renoverat bromsar eller bytt styrleder eller åtgärdat ett avancerat motorfel så blir vi alla här på Volvoswedens forum tacksamma för bilder och förklaringar hur du gjorde för att lyckas. Kom ihåg att det är ingen här på forumet som kan allt, vi är ständigt ute efter att finslipa och hitta nya kunskaper och information. Jag själv som byggt detta forum lär mig nya saker hela tiden och det är lika roligt varje gång man kommer över nått man inte visste tidigare.

Hur man lägger upp egna Volvo guider eller manualer på forumet ?


Vill man "sponsra" forumet med en steg för steg guide så kan man antigen maila in denna så lägger jag eller någon admin på forumet upp denna där den ska vara. Eller så kan man direkt skapa sin guide genom att klicka in dig här på Lägg till guide. Kom bara ihåg att ta rikligt med bilder på det arbete du utfört, en bild säger mer än 1000 ord!Projekt trådar - Vad är detta och hur skapar man sin egna?


Har du en ny eller gammal Volvo som du har tänkt ha kvar i din ägo eller har haft i din ägo ? Vill du visa andra användare på forumet din Volvo och hur du gör för att underhålla, reparera eller renovera denna? Kanske vill du visa upp din ögonsten för att andra ska kunna kommentera och ge tips eller få inspiration! Självklart ska du då starta en egen projekttråd här på Volvosweden. Här kan du posta dina egna framsteg från däckbyte till topplockrenovering, bromsrenovering eller liknande. Det är DU som bestämmer vad du vill visa och berätta för oss andra användare. I din projekt tråd kan du också göra steg för steg guider som andra användare har nytta av och kan ta del av. Du kan även skriva och hålla koll på när du bytte olja, filter eller annan bytesintervall senast. Du kan hitta allt hur du startar ett projekt på sidan här. Alla projekt som finns på forumet hittar du här SE ALLA PROJEKT.

Även andra bilmärken än Volvo är varmt välkomna här på Volvosweden!


Du får självklart visa ditt projekt även om det inte är en Volvo. Du kanske har en andra bil eller tillfälligt kör ett annat bilmärke? Vi på forumet har mycket att lära oss från andra bilmärken så du är varmt välkommen att även visa upp ditt projekt även om det inte är en Volvo. Jag själv har ibland hittat funktioner och lösningar på mina Volvos från andra bilmärken. Vi har redan ett par projekt vi följer som inte är Volvo. Projekt som Ford, Chevrolet, Saab Volkswagen med mera. Hur som helst så är du varmt välkommen till detta trevliga bilforum Volvosweden som funnit sedan år 2005 på webben. Kom ihåg även att besöka och prenumerera på Volvoswedens Youtube kanal ! klicka på bannern nedan för att komma till kanalen på Youtube.