NY VIDEOGUIDE Hur man byter dörrar på Volvo S80 V70 S60
Publicerat av Sladdaren den April 21 2022 07:42:36
Det var ett tag sedan vi postade en videoguide på Youtube, men nu ligger den nya guiden uppe på kanalen. Denna video visar hur byter dörrar på Volvo S80 S60 och V70. Om du exempelvis har en krockskada eller rostskada på dörren så kommer denna videoguide att visa hur enkelt och smidigt det är att skifta dörrar på dessa modeller av Volvo. Om du dessutom har en fjärrkontroll till din bil som du låser och låser upp dina dörrar med så behöver du heller inte skifta låskolv. Du kopplar bara in den nya dörren till det nuvarande centrallåset så styrs dörrens lås av din fjärrkontroll. Videoguiden Hur du byter framdörrar på Volvo S80 S60 V70 hittar du här https://youtu.be/bWePfTVjGXA. Mer info kan du hitta och du klickar på LÄS MER nedan.
Utökad nyhet
I den här videoguiden byter vi ut förardörren på denna Volvo S80. Detta pga. en krockskada sedan tidigare. I videon visar vi hur enkelt du kopplar ifrån dem elektriska funktionerna från dörren som exempelvis centrallås, fönsterhissar och dem elektriska sidospeglarna.

Eftersom vi har en fungerande fjärrkontroll till att låsa och låsa upp bilen med så bryr vi oss inte om att skifta låskolvar. Vi gör det enkelt för oss genom att koppla i den nya dörren med det elektriska centrallåset och fjärrkontrollen.

I videon måste vi montera av innerdörren eller som det kallas dörrsidan inne i kupén, detta för att vi inte fick med någon dörrsida till den nya dörren från skroten. Men om du får med en dörrsida som redan är monterad på dörren blir det väldigt enkelt att skifta dörrar.

Gilla gärna klippet, tryck en tumme upp så blir vi glada. Glöm inte prenumerera på kanalen, fler videos kommer dyka upp.https://youtu.be/bWePfTVjGXA