Hur man installerar och monterar Wifi backkamera
Publicerat av Sladdaren den Juni 04 2021 17:00:00
Nu har vi en video som visar hur du installerar och monterar en Wifi backkamera på din bil. Den här kameran fungerar för alla modeller och märken av bilar. Eftersom du får bildskärmen från kameran till din mobiltelefon är det perfekt för dem som inte har någon dubbeldin stereo med bildskärms funktion. Du kopplar enkelt in denna wifi kamera tillsammans med det trådlösa nätverket på din telefon.
Anslutningen av den elektriska biten är superenkel. Endast 2 kablar behövs för att detta ska fungera. 1 x jord och en 12 volt till tändningen. Följ med på denna video så visar vi hur du gör för att göra din backning säkrare. I video använder vi en Volvo S80 men som sagt kan vilken bilmodell som helst fungera. Det enda som du behöver är egentligen bara en mobiltelefon. Länken till videon hittar du här https://youtu.be/j_rPNVE1Ze4. Tumma gärna upp klippet och prenumerera på kanalen om du inte gjort detta innan. Fler video är på gång.
Utökad nyhet
Skulle du vilja ha en backkamera på din bil ?. I så fall tycker jag du ska gå in och titta på den här videon Hur man installerar och monterar en wifi backkamera på din bil. Det är en enkel match att ansluta denna till bilen och koppla upp skärmbilden till din mobiltelefon. I videon så ansluter och monterar vi denna WIFI kamera på en Volvo S80. Men som sagt så fungerar detta på vilken bil som helst. Monteringsdelen kan skilja beroende på vad för bil du har. När du väl har monterat kameran på plats behöver du endast hitta en 1 jord anslutning och 12 volt på tändning för att kameran ska gå igång. Se video guiden på länkbilden nedan. Ge gärna videon en tumme upp och glöm heller inte att prenumerera på kanalen.Hur man installerar och monterar en Wifi-backkamera