Volvoswedens nya vlogg avsnitt på Youtube
Publicerat av Sladdaren den Mars 30 2021 16:30:08
Nu har vi börjat släppt det första avsnittet av dem nya Volvosweden vloggarna som visas på Youtube kanalen. Vi börjar där vi slutade sist med Vlogg avsnitt 7. I dessa kommande avsnitt visar vi allmänna och nyttiga tips till alla er som är bil entusiaster och som gillar att göra det själv.
Koppla och mätas i bilelektroniken, styling tips för den som vill göra sin bil coolast i stan. Självklart när det gäller gamla bilar så kommer det även behöva felsökas och åtgärdas olika problem som kan uppstå. Har du funderingar på att bygga en A-traktor så får du i ett kommande avsnitt tips som kan vara till användning och vad du ska tänka på. Detta är bara ett litet plock vad som kommer finnas för handling i vloggarna.
Så varmt välkommen till Volvoswedens nya Vlogg avsnitt. Volvoswedens Vloggar

Utökad nyhet
Förutom alla videoguider vi gör på Youtube kanalen så har vi också en avdelning där vi lägger ut vlogg avsnitt. I dessa vloggar är det meningen att vi visar lite allmänna tips till er som gillar detta med att "göra det själv". Det dyker även upp lite styling inspiration och grunder i bilelektronik. I skrivande stund har vi 9 Vlogg avsnitt på youtube kanalen men det laddas alltid upp fler avsnitt. Så varmt välkommen in på Volvoswedens egna kanal på Youtube. Glöm inte att tumma upp och prenumerera på kanalen.Alla Vlogg avsnitt är länkade nedan.

Vlogg avsnitt 1: Nytt Projekt Försök att rädda en Volvo 940 från skrot Byte av framskärm.
Vlogg avsnitt 2: Vi provkör NYA Mercedes Benz A180 Kan verkligen bilen parkera av sig själv ?.
Vlogg avsnitt 3: Vi byter drivaxel på Volvo 940, nya baklyktor ögonlock kjolar och Varulvar i bakluckan.
Vlogg avsnitt 4: Skjutbanan bjuder på inredning Montering sidokjolar Volvo 940, takbox från militären.
Vlogg avsnitt 5: kjolarna på Volvo 940 lackeras på bäverjägaren, motorcykel gurun Dollar Sullivan hälsar på och hans Volvo 740 startar inte.
Vlogg avsnitt 6: Kevjard får soppatorsk och vi besöker Biltema och skaffar en poleringsmaskin. Vi inspekterar vad som finns i Baksätet på en raggar Volvo.
Vlogg avsnitt 7: Vi visar och planerar framtids videos på kanalen och inspekterar den krockade Volvo S80.
Vlogg avsnitt 8: Vi har fått nya vita sidomarkerings lampor till Volvo S80.
Vlogg avsnitt 9: Vi kopplar in lysdioder i den enkeldin stereo ramen från BRL, Volvo styling S80 V70 S60 C70.
Vlogg avsnitt 10: Vi monterar lysdiods enkeldin ramen tillbaka i Volvon.
Vlogg avsnitt 11: Hur man gör en Volvo V70 till en A traktor information och tips.