Renovering och kontroll av bakre torkarmotor Volvo 745 och 945
Publicerat av Sladdaren den Januari 24 2017 15:48:58
Volvo 745 och 945 herrgårdsvagnarna eller som vi kallar kombi modellerna så fungerar sällan dem bakre torkarna. Felet med dessa är att torkarmotor kärvar ihop samt att det kan vara allt från att kuggarna går sönder eller kolen behöver bytas. I denna guide går jag igenom hur du öppnar torkarmotorn och kontrollerar var felet kan vara. Är det som i mitt fall att den torkat ihop inuti är det rätt enkelt att få den att fungera igen. Mer info om denna guide klickar du på LÄS MER här nedan.
Utökad nyhet
Volvo 745 och 945 herrgårdsvagnarna eller som vi kallar kombi modellerna så fungerar sällan dem bakre torkarna. Felet med dessa är att torkarmotor kärvar ihop samt att det kan vara allt från att kuggarna går sönder eller kolen behöver bytas. I denna guide går jag igenom hur du öppnar torkarmotorn och kontrollerar var felet kan vara. Är det som i mitt fall att den torkat ihop inuti är det rätt enkelt att få den att fungera igen. .

Varmt välkommen att besöka guiden på denna länk http://volvosweden.se/articles.php?article_id=236. OBS du behöver vara inloggad på forumet för att läsa och ta del av våra guider.
Har du mer bilder och tips på arbeten och renoveringar du har gjort är du varmt välkommen att posta dessa i forumet.

Vi har även en guide som visar hur du byter den bakre torkarmotorn på Volvo 745 och 945. Dessa guider och fler ligger i manual och guide biblioteket!