Ämne: Volvosweden Volvoforum :: Bil serier eller bil program på tv

Skapat av Sladdaren den 25-10-2014 01:21
#13

Har börjat titta på American hot rod. Han som leder programmet och företaget heter Boyd Coddington. Denna man verkar ha en väldigt speciell personlighet. I första säsongen av detta program så får man följa en hel del intressanta bilbyggare bla förmannen Duane Mayer. Ingen utav dem anställda verkar gilla Duane. Verkar vara en väldigt stöddig och jobbig människa att ha att göra medThumpsdown.

Det är rätt många i första säsongen som får kicken och vad jag tycker så verkar Duane Mayer gilla att få folk kickade och göra folk ledsna. Finns många duktiga bilbyggare i denna serie men det är väll Roy Schmidt ( den gamla farbrorn ) och Charley Hutton som utmärker sig mer än dem andra.

Charley Hutton är bästa kompis med ägaren Boyd och i slutet av första säsongen så slutar Charley för att gå över till programmet Overhaulin. Detta är inte alls något Boyd är glad över som ser Chip Foose som sin värsta fiende.

Jah detta program gillar jag verkligen. Mycket inspiration och ideér med plåt. Absolut många snygga bilar får dem ihop..Ett klart tips för er som inte sett detta program American hot rod. Hittade alla avsnitt på youtube, dock med annat namn. Men den som är intresserad av ett riktigt bra bil program finns den på denna länk http://www.youtube.com/user/HotRodBui...odBuildsUS

upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/e/ea/US_Navy_050508-N-1205S-085_Television_show_American_Hot_Rod_car_builder_Boyd_Coddington_and_his_wife_Jo_signed_autographs_for_Sailors_stationed_aboard_the_nuclear-powered_aircraft_carrier_USS_Nimitz_%28CVN_68%29.jpg/800px-thumbnail.jpg

Redigerat av Sladdaren den 27-10-2014 20:30