Ämne: Volvosweden Volvoforum :: Volvo 745GL - 90 Röda Faran *såld*

Skapat av Sladdaren den 02-03-2017 21:08
#470

Fantomvolvo skrev:

Tjena, Fantomvolvo här. Nu börjar det rycka i stylingtarmen hos mig också. Caretan har stått avställd en månad nu och vi väntar på lite sol och värme så jag kan plocka med den, medan jag sparar till skatten. Har ju samma planer på att lacka lite och justera instrumentpanel o dyl. Kollade in din video kanoninformativ som vanligt, allt är förbaskat välgjort och snyggt resultat, men lutar åt Brawis åsikt om lite för mycket, dömer inte ännu dock, utan när jag själv sätter igång, blir kanske jag också entusiastisk.
Batteriet har laddat ur på Caretan, så först måste jag lösa detta. En liten djungel med vilket batteri det är och vilken laddare som ska användas. Ligger en i min källare som jag köpte till fjällan för tio år sedan får kolla om den duger och om det är en laddare eller en starter. Tur man har gått om fritid.
Ser fram emot hur man ska lacka plasten i bilen för bästa resultat.shopsTummen upp


Tack för denna kommentar Holy. Jag är nog rätt klar med lackade inrednings prylar nu. Ramen på instrumentpanelen blev nog pricken över i:et nu.
Jo snart blir det väder och varmt att skruva och greja på riktigt japp. Ser fram mot bilder på dina idéer Fantom thumpsup. För er andra som missat detta så slänger jag in en länk här till din projekttråd http://volvosweden.se/forum/viewthrea...ead_id=777. Den grejen du gjorde med vinyltaket har en klar plats på min topp 5 lista Cool.
Jajemen Fantom nu är det dax att damma av Caretan, gnugga händerna och inspektera både verktygshyllan och plåsterhyllan Tummen upp