Ämne: Volvosweden Volvoforum :: NEW FantomVolvo Projekt S80 1999

Skapat av Fantomvolvo den 03-02-2022 20:05
#20

Sladdaren skrev:

Grin Jag var helt säker på att det var nån som jobbade på McDonalds.. Nejdå det var under den mannens era som dem absolut snyggaste och coolaste bilarna tillverkades. Kommer det någonsin tillverkas en bil som 240 och 740?. Näj tror inte det. Idag ska inte bilar vara odödliga. Enligt regeringar och myndigheter ska man helst inte tillverka bilar överhuvudtaget sad2. Är det så att du väljer att äga en bil, då ska du se på F#n !. Den som väljer äga en bil idag ska få betala dyrt. Angry. Nu råkar jag snurra iväg lite i din tråd, ursäkta för detta.

Det som jag vill ha sagt att det var andra tider under Pehr G Gyllenhammars tid. Inte för att jag inte gillar dem nya efter Volvo 240, 740, 940. Men det var nått speciellt med dessa modeller.
Åter till väskan så ser jag att du har några guldklimpar i den. Eller åtminstone lyser och glimmar märket med Volvosweden upp innehållet thumpsup


Visste väl att du drev med den gamle ang. PGGrin I väskan här bredvid i detta nu ligger lilla katten Lily och snarkersleep hon låter som en gammal B20 motorEvilgrin
Jag har misskött min fina S80, usch, fick hämta in batteriet, för det var urladdat. Har inte kört på ett par veckor,aj aj, men det ääääär såååå tråkigt väder och väglag just nu.
Passade på att ta med mig hel/halvljus modulen till vä om ratten, tänkte byta lampor nu när batteriet ändå är bortkopplat.
Har samman problem som du med passningen, man får trycka som farao för att den nya ska skruvas fast några mm. Begriper inte vari felet ligger, de nya är precis som de gamla, men ändå är det som om det slår på 1/4 mm och det räcker för att krångla. Det är visserligen Wish men ett kit lampor till instrumentpanel kostar på Diod varuhuset 430kr + frakt och när jag läste kundrecensionerna hade hälften samma problem med dessa lampor som jag har. Well, får försöka lösa det.
Jo, inom kort på ett postombud nära dig, dyker det ett tungt, brunt, vadderat postkuvert med "Volvogodis" jag har sedan några år rensat ut det mesta jag samlat på mig av allting, möbler, böcker, skivor, tavlor, elektronik, etc.etc. tänkte du skulle ha något av all det Volvomaterial som jag samlat ihop, tyckte det kunde glädja någon istället för att ligga nerpackat. Du kan ev. dela ut till andra Volvofrälsta eller hålla auktion för medlemmar och dra in lite omkostnadspengar till forumet. Well, det är ditt nu, du bestämmer, utom patronpennan som är till KevinGrin